Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Κληρικών Χίου στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Μάρκο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κληρικών Χίου επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα (6/11/2017) στο γραφείο του, τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, κ. Μάρκο. Επρόκειτο για προγραμματισμένη συνάντηση, εν όψει και της εορτής του προστάτου Αγίου του Συνδέσμου, Ιερού Χρυσοστόμου. 

Ο Σύνδεσμος τιμά τη μνήμη του Μεγάλου Πατέρα της Εκκλησίας και Οικουμενικού Διδασκάλου από το 2008 με την τέλεση Εσπερινού την παραμονή της εορτής. Φέτος στον Αρχιερατικό Εσπερινό, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Κάμπου, θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος.

Η συνάντηση διήρκεσε πέραν της μίας ώρας και η συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον εφημεριακό κλήρο. Η γόνιμη συζήτηση ολοκληρώθηκε και η συνάντηση επισφραγίστηκε με αναμνηστική φωτογραφία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: