Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου

Με αισθήματα λύπης, αποτροπιασμού και ντροπής παρακολουθεί ολόκληρος ο κόσμος τις επώδυνες διαμάχες που πραγματοποιούνται στη Συρία με αφορμή τη διένεξη μεταξύ Ισλαμιστών. Ποιος μπόρεσε να αντέξει και να μην λυγίσει μπροστά στο φρικτό θάνατο που βρήκαν μικρά παιδιά, ηλικίας 4-10 ετών, από τη χρήση χημικών αερίων που απελευθέρωσαν, φανατικοί και εξτρεμιστές, ισλαμιστές ?
Ποιος μπόρεσε να μην συγκινηθεί μπροστά στο θέαμα και άκουσμα της μάνας που σήκωσε και αγκάλιασε -φιλώντας το- από το νεκροτομείο ενός νοσοκομείου το, μόλις 4 ετών, πανέμορφο αγοράκι της ?

Αυτό το καταραμένο Ισλάμ ευθύνεται για τη σφαγή και τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο στο διάβα των αιώνων. Από τότε που γεννήθηκε ο Μωάμεθ λες και έπεσε κατάρα στη γη, όπου υπάρχουν οπαδοί του σφάζουν, λεηλατούν, βιάζουν, βγάζουν μαχαίρια, σκοτώνουν τους ανθρώπους σαν να είναι κουνούπια, αθώους και ενόχους, δικαίους και αδίκους.
Ποιος μπορεί, αλήθεια, να μην παραδεχτεί ότι πρόκειται για μια απάνθρωπη, εξτρεμιστική, ανώμαλη θρησκεία ? Ποιος αρνείται τον επεκτατισμό της, τον φασισμό των μελών και οπαδών της, τον οπισθοδρομισμό και τη μισαλλοδοξία των πρεσβευτών της ? Έως πότε θα ανέχεται η κοινή γνώμη και το ευρύτερο κοινωνικό γίγνεσθαι τέτοια κρούσματα μίσους και απανθρωπιάς κατά της ανθρωπότητας ?

Τα λέμε και τα ξαναλέμε κι εδώ στην Ελλάδα, αλλά οι <<ψευτοαριστρεοπονηρούληδες>> κάνουν ότι δεν ακούν…! Το Ισλάμ όπου δοξάζεται δεν είναι απλά χώροι λατρείας. Είναι φονικά πεδία που σαρώνουν ότι βρεθεί στο διάβα τους. Δεν μιλάμε απλά για μια θρησκεία οι οπαδοί της οποίας επιθυμούν να λατρεύσουν τον <<θεό>> τους ειρηνικά και ανθρώπινα. Μιλάμε για γκέτο εθνοφυλετικά και ρατσιστικά, για ισλαμικούς παρακρατικούς χώρους που ξεφυτρώνουν από κράτος σε κράτος και όπου ριζώσουν δεν ξεριζώνουν εάν δεν χυθεί αίμα … Κάποιοι δικοί μας, μονίμως ανυποψίαστοι και φοβερά ρομαντικοί, εναγκαλίζονται με τους απέναντι (των παραλίων- όχι της ενδοχώρας) και μιλούν για καλά αισθήματα και ανθρωπιά ! Μόνο όποιος δεν γνωρίζει τι θα πει Ισλάμ και δεν έχει μελετήσει ιστορία, μπορεί να ισχυριστεί τέτοιου είδους φληναφήματα !

Το Ισλάμ ενσπείρει τον τρόμο όπου βρίσκεται. Εκεί δεν λειτουργεί η ανθρώπινη λογική, ο διάλογος, η δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης άποψης και επιλογής όπως την ζήτησε και την διεκήρυξε ο Χριστός. Μήπως δεν ξέρετε τι αναφέρει το Κοράνι ? <<Φωτιά και τσεκούρι στους απίστους>>. Μήπως δεν ξέρουν -οι φίλτατοι <<δημοκράτες>> μας- την <<Τζιγάντ>>, τον ιερό πόλεμο των ισλαμιστών που, αθόρυβα μα μεθοδικά, καλλιεργείται σε ολόκληρη την Ανατολή και αποσκοπεί στην υποταγή της ανθρωπότητας στη λατρεία του αίματος και της μισαλλοδοξίας, που πρεσβεύουν οι απόγονοι του <<ιερού προφήτη>> σύμφωνα με τις γραφές τους ?

Αυτά δεν τα είδε η Ρεπούση και κάθε γελοία Ρεπούση. Που εάν μπορεί αυτή τη στιγμή να μιλά ελεύθερα και να λέει τις μπούρδες που λέει – και που ο, όμοιός της, αρχηγός της την ακούει έχοντας βουβαθεί, δηλαδή δεχόμενος τα όσα πρεσβεύει- τούτο συμβαίνει διότι ζει στη χώρα της δημοκρατίας, στη χώρα της οποίας το Σύνταγμα ξεκινά με την επίκληση του Τριαδικού Θεού μας, ο οποίος εκήρυξε στην ανθρωπότητα την ελευθερία, την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Απεναντίας, εάν τέτοιου είδους ανοησίες έλεγε σε καμία Συρία ή ειδικότερα την πόλη της Δαμασκού, το σώμα της θα εκτίθετο δημοσία σε κεντρικό σημείο της πόλης, ως ικρίωμα, προς παραδειγματισμό για αποφυγή των ανυπεράσπιστων πολιτών και εξευμενισμό των δύστροπων, διεστραμμένων και αιμοδιψών μουσουλμάνων ισλαμιστών.

Αλλά, είπαμε, <<Ζει Κύριος ο Θεός>>. Και μας ανέχεται για να μετανοήσουμε, στη χώρα της σύγχρονης διαστροφής και παρακμής.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: