Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΑΣΩ ΜΑΥΡΕΛΟΥ- ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΥ: ΔΥΟ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

 
Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου

Οι Χιώτες, πράγματι, χαιρόμαστε κάθε φορά που κάποιος συμπατριώτης μας διαπρέπει σε κάθε είδος κοινωνικού αγώνα, είτε λέγεται τέχνη, επιστήμη, πολιτισμός, αθλητισμός. Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για νέους ανθρώπους οι οποίοι μεγαλουργούν με ότι καταπιάνονται, η χαρά μας είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Έτσι, με πασίδηλη ικανοποίηση έγινε γνωστό ότι, η γνωστή συμπατριώτισσά μας, αθλήτρια του Πόλο, Βάσω Μαυρέλου, ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. σκορπίζοντας αισιοδοξία. 

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ομάδας αναφέρεται: <<Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη συμφωνία του με την Μαρία Μπαλωμενάκη και τη Βάσω Μαυρέλου. Οι δύο αθλήτριες θα αγωνίζονται και την περίοδο 2012-2013 στην ομάδα πόλο γυναικών>>.

Μάλιστα, ειδικά φέτος, η Βάσω Μαυρέλου θα είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχτεί στην Πειραιώτικη οικογένεια της υδατοσφαίρισης και την επίσης, ταλαντούχα και ανερχόμενη, συμπατριώτισσα μας, Αναστασία Καλαργυρού η οποία ξεκίνησε από τον Ν.Ο.Χ. και ήδη κλήθηκε να συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα πόλο Νεανίδων. 

Και για τη μεταγραφή αυτή, η ομάδα ανακοίνωσε αντίστοιχα: <<Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι οι διεθνείς πολίστριες Άλκηστη Αβραμίδου και Φιλιώ Μανωλιουδάκη ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα πόλο γυναικών. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει, επίσης, τη μεταγραφή της Εύης Τετζαλίδου (21/02/1990) από τον Εθνικό Πειραιά, τη μεταγραφή της Μίλβας Καλογεράκου (10/07/1998) από τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης και την απόκτηση με τη μορφή της υποσχετικής, για ένα χρόνο, της Αναστασίας Καλαργυρού (31/08/1994) από τον Ν.Ο. Χίου>>.

Δίκαια, λοιπόν και εύλογα επιχαίρουν οι Χιώτες και εύχονται καλή επιτυχία στα κορίτσια μας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: