Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Θεόσταλτη δωρεά της REVoil καλύπτει τις ελλείψεις των καρκινικών φαρμάκων με δωρεά 10.000€ στο Σύλλογο..

Γράφει ο Δημήτρης Μυωτέρης στον ΠΟΛΙΤΗ:

Με δωρεά 10.000 ευρώ η εταιρία Revoil καλύπτει προσωρινά τις ανάγκες των καρκινοπαθών σε φάρμακα. Με αφορμή το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης των φαρμάκων πρωτοβουλία της εταιρίας για τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, η Revoil ανακοίνωσε επίσημα χθες την ανάληψη πρωτοβουλίας με την οποία θα καλύπτει τις ανάγκες των καρκινοπαθών της Χίου, διαθέτοντας σταδιακά τα χρήματα που απαιτούνται για την ονομαστική αγορά και διάθεση τους μέσω του συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ.

«Η ευεργετική χειρονομία του Xιώτη στην καταγωγή επιχειρηματία Γ. Ρούσσου έρχεται να καλύψει την ελλειμματική πολιτική του κράτους, που έχει οδηγήσει τους ασθενείς σε αδιέξοδα», τόνισε ο πρόεδρος Δ. Μυωτέρης εκφράζοντας τις ευχαριστίες του διοικητικού συμβουλίου και των καρκινοπαθών σε όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίησης αυτής της φιλανθρωπικής προσφοράς.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Δ. Κούβακας υποστήριξε η στήριξη των ευπαθών ομάδων σε αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι υποχρέωση όλων και τόνισε ότι η εταιρία δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προσφέρει τα αυτονόητα σε μια μεγάλη κατηγορία ανθρώπων που πλήττονται βάναυσα».

Η ταμίας Τ. Βογιατζή ανάλυσε τη διαδικασία παραγγελίας, αγοράς και παραλαβής των σκευασμάτων από το σύλλογο και τους δικαιούχους καρκινοπαθείς και οι Μ. Σταμούλη και Α. Γλύκα επισήμαναν το κενό και τις ανάγκες που καλύπτει η εταιρία με την ευγενή προσφορά της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του συλλόγου κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 10.00 έως και τις 12:00, στο τηλ. 2271041125.

Δεν υπάρχουν σχόλια: