Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Το Focus... βουλιάζει τον Παρθενώνα

Το εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Focus "ξαναχτύπησε" τη χώρα μας, αυτή τη φορά έχοντας στη φωτογραφία του εξωφύλλου του τον Παρθενώνα να βουλιάζει.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί με κεντρικό τίτλο "Χάθηκαν τα λεφτά μας" απεικονίζεται στο εξώφυλλο ο Παρθενώνας βυθισμένος σε μία θάλασσα, από την οποία προεξέχει το κεφάλι ενός αγάλματος πάνω στο οποίο βρίσκεται ένα χαρτονόμισμα του ευρώ. 

"Δισεκατομμύρια για το τίποτα, η Μέρκελ σε ανάγκη -- τι πρέπει να γνωρίζει ο αποταμιευτής για την ευρω-κρίση", προστίθεται στου τίτλους, ενώ στην ιστοσελίδα του περιοδικού αναφέρεται: "η πτώχευση της Ελλάδας πλησιάζει όλο και περισσότερο. 

Δισεκατομμύρια των Γερμανών βυθίζονται χωρίς αποτέλεσμα. Θα πάρουμε ποτέ πίσω τα λεφτά μας; Οι αποταμιευτές ανησυχούν. Υπάρχει σωτηρία;".

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο περιοδικό κυκλοφορεί με ένα προκλητικό για τη χώρα μας πρωτοσέλιδο. Να σημειωθεί πως στην αρχή της ελληνικής κρίσης είχε κυκλοφορήσει με εξώφυλλο την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία στους Έλληνες.

Πηγή: www.nooz.gr

1 σχόλιο:

jz είπε...

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ. ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.