Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Χορηγός σίτισης των αθλητών και εθελοντών των Special Olympics η Ι.Α.Α.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών έχει αναλάβει τη σίτιση των αθλητών και των εθελοντών των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics που ξεκινουν το Σάββατο 25 Ιουνίου στην Αθήνα.

Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου του 2011 θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα οι Special Olympics στους οποίους συμμετέχουν 7.000 Αθλητές με διανοητική ή σωματική αναπηρία από 180 χώρες του πλανήτη.

Οι αγώνες θεσπίστηκαν ύστερα από την πολύχρονη προσπάθεια ευαισθητοποιημένων ανθρώπων να υποστηρίξουν πρόσωπα με διανοητικές δυσκολίες στο άνοιγμά τους στην κοινωνία με τη βοήθεια του αθλητισμού. Σήμερα δίνεται η ευκαιρία σε 3,1 εκατομμύρια ανθρώπους με διανοητικές δυσκολίες από 180 χώρες του κόσμου, κυρίως μέσω του αθλητισμού, να ενισχύουν την αυτοεκτίμησή τους, να ανακαλύπτουν τις ξεχωριστές τους ικανότητες και με τους τρόπους αυτούς να αποτελούν ενεργά και χρήσιμα μέλη των κοινοτήτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: